Τεράστια βαρύτητα στην ψυχολογία των παικτών του δίνει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος σκοπεύει να μιλήσει με τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ανδρέα Τάτο εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ατρομήτου θέλει να γνωρίζει αν οι δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό έχουν κάποιο πρόβλημα να προσφέρουν για τελευταία φορά τις υπηρεσίες τους στους Περιστεριώτες.

Από την πλευρά τους, ο διεθνής φορ και 23χρονος μέσος αναμένεται να απαντήσουν θετικά στον Δώνη, αφού ανυπομονούν για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

«Επίσκεψη» από UEFA
Το γήπεδο του Περιστερίου θα ελέγξει σήμερα το αρμόδιο όργανο της UEFA, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμο για τις υποχρεώσεις του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πριν από λίγες μέρες η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρόκληση της επόμενης σεζόν.

«Κρίνεται» του Γιαννούλη
Σήμερα και αύριο θα φανεί αν ο Κώστας Γιαννούλης θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου είχε υποστεί θλάση την περασμένη Τετάρτη στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ και στη χθεσινή προπόνηση έκανε μεν ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονο ρυθμό, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Σήμερα ο διεθνείς παίκτης θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό και αύριο θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Αν καταφέρει και ακολουθήσει κανονικά το αυριανό πρόγραμμα, τότε θα είναι διαθέσιμος εν όψει τελικού και ο Δώνης κατά πάσα πιθανότητα θα τον χρησιμοποιήσει στο μεγάλο ματς του Σαββάτου

Πηγή: sport-fm.gr