Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα από το 2006, αφού είχε κάποιες με τον πρώην προπονητή της χώρας, Νάιτζελ Γουόρθινγκτον, αλλά η έλευση του Μάικλ Ο’Νιλ άλλαξε τα δεδομένα για τον ίδιο.

Έτσι, σε δηλώσεις του στο «SkySports», ο «ήρωας» της Μόσχας για την ομάδα του Πειραιά τόνισε πως ελπίζει να κληθεί και πάλι για τα επόμενα παιχνίδια της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Ελπίζω να ξαναπαίξω για την εθνική Βόρειας Ιρλανδίας. Πραγματικά το ελπίζω. Ο Μάικλ Ο’Νιλ είναι ένας καλός άνθρωπος. Έκανε καλή δουλειά με τη Σάμροκ Ρόβερς και ανέλαβε ένα πολύ σημαντικό πόστο στην εθνική ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πετύχει. Παίζαμε μαζί παλιά, οπότε τον γνωρίζω καλά τόσο ως παίκτη, όσο και ως άνθρωπο. Θέλω να παίξω για την εθνική μου ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Πάντα θέλω να παίζω για τη χώρα μου. Δεν έχω απορρίψει ποτέ κλήση», ήταν, αρχικά, τα λόγια του 34χρονου γκολκίπερ.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον προηγούμενο τεχνικό της εθνικής ομάδας, Νάιτζελ Γουόρθινγκτον, ανέφερε: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν με χρησιμοποιούσε. Πίστευα πως θα μου μιλούσε για την κατάσταση, αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα. Τώρα είναι μια καινούργια αρχή για μένα και ελπίζω να κληθώ και πάλι στην εθνική ομάδα».

Πηγή: sportfm.gr