Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εργοτέλη (17:15). Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη διαφορά των δύο βαθμών που υπάρχει με τους Πειραιώτες και να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι απουσίες για το «τριφύλλι» παραμένουν πολλές, όμως έχει συνηθίσει σε αυτές το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη.

Ο Φερέιρα αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βιτόλο, Σιμάο και Κατσουράνης. Αριστερά θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Κλέιτον και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαυρίας, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Βύντρα και Καραγκούνης. Εκτός έμειναν οι Λέτο, Κουίνσι, Νίνης, Μπουμσόνγκ και Καντέ, οι οποίοι αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Παράδοση στην έδρα του Εργοτέλη

Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η προϊστορία των αγώνων στην έδρα του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» μετρούν πέντε νίκες και μόλις μία ήττα στο Παγκρήτιο. Την περσινή σεζόν, το «τριφύλλι» επικράτησε με σκορ 1-4 των Κρητικών.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

03/10/2010 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4 (55′ Μπούντιμιρ-35′ Σπυρόπουλος, 39′. 44′ Σισέ, 78′ Κατσουράνης)
22/08/2009 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3 (9΄ Σισέ, 40΄, 90΄+ Λέτο)
25/01/2009 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-0 (55′ Ρομάνο)
23/09/2007 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3 (19′, 53′ Ρομέρο, 75′ Σαλπιγγίδης)

Πηγή: sport-fm.gr