Δεν έχει περάσει στα ψιλά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και μεταφέρει εικόνες μετά από τη λήξη του αγώνα με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Όπως υποστηρίζουν στο λιμάνι, μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο internet σήμερα, δηλαδή, μια ημέρα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, και την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, που έκλεψε τις εντυπώσεις στη χθεσινή επικαιρότητα.

«Δεν είναι τυχαίο που βγήκε το βίντεο αυτό μετά τις μεταγραφές και μάλιστα την στιγμή που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν», ανέφερε άτομο της ερυθρόλευκης διοίκησης. «Προφανώς αυτοί που το έβγαλαν δεν έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου», προσθέτει.

Εκτός αυτών στον Πειραιά εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους αλλά και τον προβληματισμό τους γιατί θεωρούν ότι γίνονται στόχοι παίκτες της ομάδας την στιγμή που -όπως υποστηρίζουν- ο Λέτο ουκ ολίγες φορές έχει φανεί στις τηλεοπτικές κάμερες να εκφράζεται απρεπώς προς τους διαιτητές.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Πηγή: sport-fm.gr