Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του Αλεξάνταρ Χλεμπ από τον Ολυμπιακό καθώς οι ώρες περνούν και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Λευκορώσος μέσος βρίσκεται από την Τρίτη το μεσημέρι στην Ελλάδα… Πέρασε ιατρικά και εργομετρικά τεστ αλλά όσο η ώρα περνούσε τόσο πιο δύσκολο φαινόταν να υπογράψει. Αυτό συνέβη επειδή πρόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν να αφήσει τον Χλεμπ εκτός λίστας για το Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός μεταξύ των Ντιόγκο και Χλεμπ προτιμάει να συμπεριλάβει τον Βραζιλιάνο επιθετικό και αυτό φαίνεται ότι λειτούργησε ανασταλτικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού Λευκορώσος ήθελε να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά ματς των «ερυθρολεύκων».

Ακόμα και αν τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν μπορεί να «καεί». Τουλάχιστον για την ώρα.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει την δεδομένη χρονική στιγμή και το τι θα γίνει με τον Μόνχε. Ο Αργεντινός θα πρέπει να αποχωρήσει ώστε να αδειάσει θέση ξένου και να υπάρξει χώρος για τον Χλεμπ. Η περίπτωση του Μόνχε όμως είναι περίεργη (σ.σ δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει σε άλλη ομάδα, παρά μόνο στην Λατινική Αμερική) και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ψάχνει την «χρυσή τομή» υπό την πίεση του χρόνου όμως αφού η προθεσμία για να δηλωθεί η λίστα της UEFA εκπνέει εντός της ημέρας.

Πηγή: sport-fm.gr