Μοιραίο λάθος θα είναι για την Εφές Αναντολού να εστιάσει μόνο στην αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε στη SportDay ο προπονητής της ομάδας, Ουφούκ Σάριτσα.

«Η άμυνά μας δεν πρέπει να ρίξει βάρος μόνο στον Σπανούλη Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους καλούς παίκτες, άλλωστε το μπάσκετ είναι ομαδικό και επομένως για να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλά ως σύνολο», τόνισε και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε και ερχόμαστε να πάρουμε μία νίκη, που θα αποτελέσει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση. Για να έχουμε τύχη να τα καταφέρουμε, πρέπει πάνω από όλα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Γνωρίζουμε βέβαια πως στην Αθήνα πάντα τα πράγματα είναι δύσκολα, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό».

Όσο για τν προσθήκη του Έισι Λο, παίκτη που η τουρκική ομάδα αντιμετώπισε στις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν στην πρώτη φάση, ο προπονητής της Εφές είπε: «Είναι καλός παίκτης με θητεία στο ΝΒΑ, αλλά στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού, ποτέ δεν στεκόμαστε σε έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίο προπονητή, τους σεβόμαστε, αλλά όπως ανέφερα, ερχόμαστε στην Αθήνα για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ερμάλ Κούτζο, ο οποίος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Βλάντο Ιλιέφσκι, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Εφές.

Πηγή: sportfm.gr