Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να μην μείνει «ξεκρέμαστος» στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς εκτός από την παρουσία και του Σωκράτη Διούδη στην ομάδα, φαίνεται πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Ο Γερμανός πορτιέρε έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «αετούς» της Λισαβόνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο ορισμένες λεπτομέρειες φάνηκε να αλλάζουν.

Τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο «Όντι» θα έχει διάρκεια έως το 2023 (αρχικά γνωρίζαμε για 2022), το οποίο θα του αποφέρει γύρω στις 500.000 ευρώ ετησίως (τα μέχρι σήμερα δεδομένα έλεγαν για 400 χιλ. ευρώ). Αυτά που δεν φαίνεται να αλλάζουν είναι ότι όλα αυτά αναμένεται να συμβούν σήμερα και πως ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 2 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν και ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά τη σημαντικότερη διαφοροποίηση, όπως αναφέρει η «Record», αυτή είναι πως η Μπενφίκα αποφάσισε ότι ο 23χρονος τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί στην ομάδα από το καλοκαίρι και όχι από τον προσεχή Ιανουάριο.