Τις περιπτώσεις αρκετών αξιόλογων ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Εκτός από τους Λούτσο Γκονζάλες και Τόμας Ροζίτσκι, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τον Ζάντσον της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει προταθεί και ο μάνατζέρ του βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, μεταφέροντας στους διοικούντες την Σαχτάρ το ενδιαφέρον της Σάο Πάουλο και της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Ζάντσον συνεργάζεται με τον ίδιο ατζέντη που έχει ο Σουμπίνιο κι δεν αποκλείεται να έχει γίνει έτσι το «κονέ» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά την υπόθεση του Λούτσο Γκονζάλες, μοιάζει θεωρητικά η πιο εύκολη από όλες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, αλλά η γαλλική ομάδα έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών της στο Κόπα Άφρικα.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος παίκτης δεν θέλει να χαρίσει τα δεδουλευμένα του στους Γάλλους, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν υπολογίζεται ότι πρέπει να εισπράξει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το συγκεκριμένο είναι με ή χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Αν δεν υπολογίζεται, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη και να καλύψει το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, απομένουν περίπου τέσσερις μήνες για τη λήξη της σεζόν (σ.σ.: φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελειώνουν νωρίτερα, λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος).

Για το θέμα του Ροζίτσκι αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει η στάση του παίκτη και του Αρσέν Βενγκέρ για τη συνεργασία τους.

Εν τα μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν (εκ νέου) την περίπτωση του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος αγωνίζεται ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: sport-fm.gr