Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά παρουσιάζεται η Έβερτον, όπως αποκαλύπτει το «skysports». Μάλιστα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του αγγλικού δικτύου αναφέρει ότι τα «ζαχαρωτά» δεν είναι η μόνη αγγλική ομάδα που ενδιαφέρεται να πάρει τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ.

Ο Ντέιβιντς Μόγιες επιθυμεί να ενισχύσει σε αρκετές θέσεις το ρόστερ της Έβερτον την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Σιλβέν Ντεστέν φαίνεται απίθανο να υπογράψει νέο συμβόλαιο αναγκάζει τον προπονητή της αγγλικής ομάδας να ψάξει εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι τα «ζαχαρωτά» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μανωλά, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 20 αγώνες (13 για το πρωτάθλημα) και έχει πετύχει 2 γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης». Πάντως, στην Αγγλία δεν προξενεί εντύπωση η κίνηση της Έβερτον να πάρει κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού πριν από έναν χρόνο είχε πάρει τον Απόστολο Βέλλιο από τον Ηρακλή.

Οι άλλες ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Μανωλά είναι η Μπλάκμπερν, η Νιούκαστλ, η Γουίγκαν και Γούεστ Χαμ.

Πηγή: sport-fm.gr