Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, συνεχίζοντας το σερί των τερμάτων που έχει αρχίσει από πέρσι.

Ο Ισπανός μέσος με το τέρμα που πέτυχε στο 9ο λεπτό την Κυριακή έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα, αφού έχει σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 2-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη και τα πέντε συνολικά φέτος, μαζί με τα δύο του Τσάμπιονς Λιγκ στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Πάντως, η απουσία του δεν έγινε και πολύ αισθητή στους «ερυθρόλευκους», αφού οι επιθετική τους τριπλέτα έχει πετύχει 27 τέρματα στο πρωτάθλημα από τα 35 συνολικά.

Μάλιστα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι αυτήν την στιγμή τέταρτος στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα, παρότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς φέτος, μετά τους Μιραλάς, Τζεμπούρ, Πάντελιτς που έχουν 9, αλλά με περισσότερα παιχνίδια από εκείνον.

Έτσι, συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό από την περσινή καταπληκτική του σεζόν, που τελείωσε με 12 τέρματα συνολικά στο πρωτάθλημα και «έσωσε» αρκετές φορές τον Ολυμπιακό, χαρίζοντάς του πολύτιμους βαθμούς. Καταλαβαίνει, λοιπόν, εύκολα κανείς για ποιον λόγο είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sport-fm.gr