Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League τη Ρούμπιν Καζάν στη Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» έχει αποβάλει οποιοδήποτε άγχος καθώς έχει ήδη περάσει στους «32». Θα καταφέρει να κατακτήσει και τη πρώτη θέση του ομίλου του;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως τις μοίρασε η UEFA.
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Αρίας, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Λάζαρ, Ρομπέρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης.
Ρούμπιν Καζάν (Κούρμπαν Μπέρντιγεφ): Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Καλέσιν, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Νέμοφ, Νομπόα, Καραντενίζ, Νάτσο, Μάρτινς, Βαλντέζ.
Στον πάγκο: Αρλάουσκις, Κουζμίν, Σεστόκοφ, Κβιρκβέλια, Μπιστρόφ, Ντιάντιουν, Οραζακέντοφ.

Στο 4-2-3-1 του “Δικεφάλου”, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος (αντί του Κρέσιτς), δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Λίνο, στόπερ οι Τσιρίλο, Μαλεζάς, αμυντικά χαφ οι Γκαρσία, Αρίας, πιο μπροστά τους ο Ίβιτς, με την επιθετική τριπλέτα να αποτελείται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Στον αντίποδα, για τους Ρώσους σε σχηματισμό 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Ριζίκοφ, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα βρεθούν οι Ανσάλντι, Μπογκέτι, Σαρόνοφ, Καλέσιν, στον άξονα οι Νομπόα, Νάτσο, στην αριστερή «πτέρυγα» της μεσαίας γραμμής ο Νέμοφ, στην δεξιά ο Καραντενίζ και στην επίθεση ο Μάρτινς με τον Βαλντέζ.
Μόλις 100 εισιτήρια διέθεσαν οι φιλοξενούμενοι. Αυτά αντιστοιχούν σε οπαδούς και παράγοντες που πραγματοποίησαν το μακρινό ταξίδι και θα τοποθετηθούν στην θύρα 2, αντί για την 8 στην οποία είχε προβλεφθεί βάσει του αρχικού πλάνου.

Πηγή: sportfm.gr