Σε ένα κακό ματς χθες στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μόνο θέαμα δεν προσέφεραν, με την εικόνα των «πράσινων» να είναι απογοητευτική. Ούτε μια κλασική ευκαιρία δεν είχαν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, κάτι που δικαιολογείται και από τις πολλές απουσίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Ωστόσο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προσπάθησε να μην βρει δικαιολογίες και στη συνέντευξη Τύπου το μήνυμα που έστειλε ήταν ξεκάθαρο: «Ναι μεν είχαμε απουσίες, είχαμε διάθεση, αλλά δεν δημιουργήσαμε όσα θέλουμε. Μπορεί τα πράγματα για μας να είναι δύσκολα, να υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαστε μια ομάδα που πρέπει να πάμε μπροστά. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να δώσουν περισσότερα». Κοινώς, κάποιοι ήδη νιώθουν πολύ επισφαλείς ενόψει της νέας σεζόν.

Ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο αυτήν τη φορά, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ,ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει μεν τις απουσίες των τιμωρημένων Μπεργκ και Κουλιμπαλί, ωστόσο θα τεθούν στη διάθεσή του οι Κουρμπέλης και Λουντ. Δύο παίκτες που όχι μόνο τους εμπιστεύεται αρκετά, αλλά είναι δεδομένο ότι βρίσκονται στα πλάνα του και ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, για τον Κουρμπέλη είχε γίνει οικονομική υπέρβαση τον χειμώνα που μας πέρασε, με την επιμονή του Ουζουνίδη γι’ αυτήν την κίνηση να είναι καθοριστική.