Προσέχει για να έχει ο Δημήτρης Γόντικας που κάνει «άνοιγμα» στον κόσμο της ομάδας. Φθηνά εισιτήρια και 10ευρώ γενική είσοδος στο ματς με τον ΟΦΗ, φθηνά διαρκείας για τον δεύτερο γύρο και αίτημα για εισιτήρια στου Χαριλάου, οι αποφάσεις της ΠΑΕ.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως αν ο κόσμος συσπειρωθεί και πάει στο γήπεδο, δεν χρειάζονται κανέναν Αλ Σαούντ και καμία Arboris για να βγει οικονομικά η χρονιά.

Πόσω μάλλον, εάν το «τριφύλλι» κερδίσει το πρωτάθλημα και πάρει τα 17εκ. ευρώ…

Επίσης, εάν εναντίον του ΟΦΗ μαζευτεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο, από την διοίκηση σκέφτονται η φθηνή γενική είσοδος να γίνει… καθεστώς. Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ εκτός από τις θύρες 9 και 29, που είναι οι κεντρικές του γηπέδου και έχουν 20 και 25 ευρώ αντίστοιχα. Αλλά όποιος δεν θέλει να στριμώχνεται στην… ουρα για ένα εισιτήριο, μπορεί να περιμένει επειδή θα βγει φθηνό διαρκείας το οποίο θα έχει τα παιχνίδια του δεύτερου γύορυ συν τα δύο εξ αναβολής με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας(σύνολο εννιά ματς).

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, φυσικά και έχει παίξει τον ρόλο της στην απόφαση του φθηνού εισιτηρίου. Από την άλλη, κι ο Παναθηναϊκός περνάει την δική του κρίση. Εξάλλου η εικόνα της ομάδας είναι καλή και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάει ο κόσμος ξοδεύοντας λίγα λεφτά στο γήπεδο.

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να μην έχουν σημασία, εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλ Σαούντ για τις μετοχές του πρώτου. Εάν όμως δεν γίνει κάτι τέτοιο, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό σκέφτονται από τώρα τις κινήσεις τους και θέλουν την βοήθεια του κόσμου τους.

Τον οποίο δείχνουν πόσο σέβονται, αφού μετά την Τούμπα που οι «πράσινοι» ζήτησαν εισιτήρια αλλά η αστυνομία αρνήθηκε, πιέζουν για να πάρουν για του Χαριλάου. Παιχνίδι, που αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει, θα έχει βγάλει ακόμη μία δύσκολη έδρα στην δύσκολη πορεία για τον τίτλο.

Πηγή: sportfm.gr