Ο Βλάσης Τσάκας, με δηλώσεις του αλλάζει εκ νέου την ημερομηνία άφιξης του Αλ Σαούντ και των συνεργατών του, κάνει λόγο για «τελειωμένη συμφωνία» και ετοιμάζεται για… σκάουτινγκ.

Ο Τσάκας, όπως υποστηρίζει, βρέθηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπουλη. Εκεί, συνάντησε ανθρώπους του Αλ Σαούντ και έφυγε, στη συνέχεια, οδικώς για την Καβάλα. «Εκμεταλλεύτηκα αυτή την ευκαιρία και ήπια ένα καφεδάκι με τους ανθρώπους. Όλα, δόξα τω Θεώ, πάνε καλά…», λέει ο συνεργάτης του πρίγκιπα και προσθέτει «Στις 22 Νοεμβρίου, όλο το τιμ θα είναι εδώ. Ο Αλ Σαούντ και η υπόλοιπη… κομπανία, περίπου 6-7 άτομα, θα έρθουν, επιτέλους, στην Ελλάδα. Όλα βαίνουν καλώς και ζητάω λίγη υπομονή. Η συμφωνία είναι τελειωμένη. Ερχονται»!

Όπως, επίσης, λέει ο Τσάκας στο sday.gr, σύντομα θα παίξει και τον ρόλο σκάουτερ (!), σε διεθνές φιλικό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα λέει να βρεθεί στο Κατάρ στις 14 Νοεμβρίου για να δει το Αίγυπτος – Βραζιλία.

«Τι είναι αυτά που μου λέτε;»

O Αντώνης Καρπετόπουλος, με άρθρο του στη «SportDay», αναρωτήθηκε αν ο Τσάκας γνωρίζει τον Γιάννη Γενεράλη, γενικό διευθυντή των εγκαταστάσεων του ομίλου Βαρδινογιάννη στην Τζέντα και άνθρωπο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κρήτη. Όταν ρωτήσαμε, λοιπόν, τον συνεργάτη του Αλ Σαούντ αν γνωρίζει τον συγκεκριμένο κύριο, έπειτα από… σιωπή δευτερολέπτων, απάντησε: «Τι είναι αυτά που λέτε; Εγώ έναν… Γερακάρη ξέρω, τον δημοσιογράφο (γέλια). Το διαψεύδω κατηγορηματικά.Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Το διαψεύδω»!

Πηγή: sportfm.gr