Η νίκη στην Ξάνθη και η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός άνοιξε την όρεξη στους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει και τη στήριξη του κόσμου, αφού η διαφαινόμενη συμφωνία με τον πρίγκιπα έχει δημιουργήσει ευφορία.

Από την άλλη μεριά ο Εργοτέλης θα επιδιώξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί ολοκληρώνοντας το βαρύ πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός:

Δίχως κλασικό φορ για την κορυφή της επίθεσης, όχι μόνο στην ενδεκάδα του, αλλά και στην αποστολή του, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ για την έβδομη αγωνιστική το Σάββατο (19:30).

Μετά τους Τοτσέ και Ρούντολφ, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, νοκ άουτ τέθηκε και ο Αντώνης Πετρόπουλος που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός πλάνων είναι επίσης οι τραυματίες Βύντρα, Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Σεϊταρίδης, καθώς και ο τιμωρημένος Βιτόλο, αλλά και οι Φουρλάνος-Ταμπάκης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Ο Κατσουράνης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο και ο Μαρίνος αυτή του τραυματία Βύντρα, ενώ ο Καντέ φαίνεται να κερδίζει τη θέση στην άμυνα δίπλα στον Μπουμσόνγκ από τον Σαριέγκι.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν πιθανότατα με τους Καπίνο, Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, Σιμάο Κατσουράνη, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο και Κλέιτον.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το δύσκολο πρόγραμμα του Εργοτέλη, φτάνει στο τέλος, στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, με στόχο να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο μοναδικός πονοκέφαλος είναι ο τιμωρημένος Τόμας Βίσιο, τον οποίο σκοπεύει να αντικαταστήσει με τον Κλαούντιο Ντατόμο. Ο Ιταλός αμυντικός θα κάνει ντεμπούτο με τους Κρητικούς, κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είχε κάνει και με την ΑΕΚ την περσινή σεζόν.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θα κάνει αλλαγές στο σύνηθες 4-3-3 που θα παραταχθεί η ομάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πίρσον, με τους Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς και Ντατόμο, να αποτελούν την αμυντική γραμμή.

Οι Ζούνιορ, Ολίσε ή Μπέτο αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Ρομάνο (πιθανότατα) να συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου. Όσον αφορά στις πτέρυγες και στην επίθεση ο Καραγεωργίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Λεάλ, Κουτσιανικούλη και Μπούντιμιρ.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Ρέντζας.

Προϊστορία:

2004-2005: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-0
2006-2007: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,0-1
2007-2008: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,1-0
2008-2009: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,2-3
2009-2010: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,4-1
2010-2011: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,2-0

Πηγή: sport-fm.gr