Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Κροατία, που θέλει τη νίκη επί της Λετονίας την Τρίτη και ταυτόχρονα εύχεται για ήττα της Ελλάδας στη Γεωργία προκειμένου να πάρει στο νήμα την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

«Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το λάθος μας είτε μέσω των μπαράζ, είτε εφόσον μας εξυπηρετήσει το αποτέλεσμα στο Γεωργία-Ελλάδα. Οι πιθανότητες απευθείας πρόκρισης είναι λίγες, αλλά θα τις εξαντλήσουμε. Θέλουμε να επανορθώσουμε. Το έργο μας θα είναι δύσκολο απέναντι στη Λετονία. Είναι ένα ματς εξίσου σημαντικό με αυτό κόντρα στην Ελλάδα και θα το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό», δήλωσε ο Ντάριο Σρνα.

Όσο για την ήττα από την Ελλάδα και τη σκληρή κριτική που δέχτηκε η ομάδα, ο αρχηγός της Κροατίας που έχασε το ματς της Παρασκευής λόγω καρτών είπε: «Όλοι μας έχουμε ίδιο μερίδιο ευθύνης. Ο προπονητής ευθύνεται όσο και ο καθένας από μας τους παίκτες. Είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια από την αρχή της. Όπως ήμασταν όταν πήραμε την πρόκριση ενωμένοι, έτσι και τώρα που βρισκόμαστε σε μία άσχημη στιγμή».

Κληθείς να απαντήσει στις φήμες πως η ηγεσία της ομοσπονδίας ζήτησε τη γνώμη του για πιθανή αντικατάσταση του Σλάβεν Μπίλιτς, ο δεξιός μπακ-χαφ της Σαχτάρ ήταν κατηγορηματικός. «Δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Είμαι στο πλευρό του προπονητή, όπως και όλοι οι παίκτες. Η ομοσπονδία έχει την πίστη πως θα καταφέρουμε να περάσουμε στο Euro 2012».

Πηγή: sportfm.gr