Είναι νωρίς ακόμα για να γίνει σύγκριση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό της περσινής χρονιάς και εκείνου της φετινής, όπως τόνισε ο Νικ Καλάθης.

Ο γκαρντ των «πρασίνων» μίλησε στη WEB TV του www.sport-fm.gr και ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη στιγμή σκέφτεται μόνο το «τριφύλλι», ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος που θα έχει συμπαίκτη τον αδερφό του, Πατ.

«Όλα θα είναι μια χαρά και φέτος. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στο σύστημα που θέλει ο κόουτς και στη συνέχεια θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε τους τρεις τίτλους», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νικ Καλάθη για τη φετινή χρονιά.

Ακόμα είναι νωρίς να γίνει σύγκριση με το ρόστερ της περσινής σεζόν: «Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις από τώρα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Ακόμα δεν έχουμε συγκεντρωθεί όλοι στην ομάδα (σ.σ. λόγω τραυματισμών). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή γιατί είμαι μόλις επτά μέρες με την ομάδα».

Για το αν περιμένει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος: «Θα ακολουθήσω ότι πει ο κόουτς. Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσω για άλλη μία χρονιά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Το NBA είναι ένα όνειρο για τον ομογενή γκαρντ, ωστόσο το μόνο που τον απασχολεί είναι ο Παναθηναϊκός: «Δεν το σκέφτομαι από τώρα, αλλά είναι ένα όνειρο που το είχα από μικρός. Αυτό που θέλω φέτος είναι να έχω μία καλή χρονιά με την ομάδα μου (σ.σ. Παναθηναϊκό) και να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε».

Τέλος, για το γεγονός πως φέτος θα έχει συμπαίκτη τον αδερφό του, Πατ: «Είναι ωραίο να είσαι συμπαίκτης με τον αδερφό σου και ειδικά σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο. Επίσης, είναι ωραίο που βλεπόμαστε κάθε μέρα στις προπονήσεις και ο ένας βοηθά τον άλλον».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: sportfm.gr