Ευτυχής που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να συμβάλει στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ρούντολφ Γκέργκελι μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από την έκθεση «Νοva All Sports Show & Fashion». «Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω να πάρουμε τον τίτλο. Γι’ αυτό ήρθα», τόνισε ο Ούγγρος φορ.

Αναλυτικά, ο Ρούντολφ Γκέργκελι μίλησε:

Για την προσαρμογή του στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ ζεστά. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση. Με τους συμπαίκτες μου μιλάμε στα αγγλικά και στα ιταλικά. Δεν έχω πρόβλημα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Για την αγωνιστική του κατάσταση και τους στόχους του: «Είμαι έτοιμος. Πέτυχα δύο γκολ με την εθνική μου ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το ελπίζω. Γι’ αυτό άλλωστε βρίσκομαι εδώ».

Για τις εντυπώσεις του για την ομάδα από τα ματς που είδε
: «Είδα τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο, με τον Ατρόμητο, παρότι παίζαμε από νωρίς με δέκα παίκτες, αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε την ισοπαλία, κάτι που κάνουν μόνο μεγάλες ομάδες».

Για την έκθεση «Νοva All Sports Show & Fashion»: «Η έκθεση είναι πολύ μεγάλη, πολύ όμορφη και πολύ επαγγελματική. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη έκθεση».

Πηγή: sport-fm.gr