Ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη, έχουν αποκτήσει τα δίδυμα, Αλέξανδρο και Αλίκη, που σήμερα είναι 22 ετών και φοιτητές, αλλά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το θέατρο.
Πριν από λίγες ημέρες, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών παρουσιάστηκε για φιλανθρωπικό σκοπό η κωμωδία του Δ. Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» από την ερασιτεχνική, μη κερδοσκοπική ομάδα ARTE, που απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο και Αλίκη Καραμανλή, την Αναστασία Καίσαρη (κόρη του κοσμηματοπώλη Καίσαρη), τον Τίμο Τζάννες (Μont Blanc), την Νινέττα Βαφειά (σύζυγο του εφοπλιστή Βαφειά) , την Σοφία Βαχάρη (Rolex, Attica) κ.ά. Και εκεί ήταν που η Αλίκη Καραμανλή εμφανίστηκε με νέο look.

H 22χρονη Αλίκη έκοψε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό καρέ και σκούρυνε λίγο το χρώμα τους, ενώ τα χτένισε σε ένα sleek bob με χωρίστρα στη μέση, με το αποτέλεσμα να την κολακεύει ιδιαίτερα. Το υπόλοιπο beauty look της περιλάμβανε φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα με το εφέ του glass skin και ένα glossy σκούρο ροζ κραγιόν. Το μανικιούρ της ήταν πολύ κομψό, με μακριά almond nails σε nude χρώμα. Η συγκεκριμένη αλλαγή είναι πολύ πετυχημένη και αποδεικνύει πως το καρέ είναι το απόλυτο κούρεμα για κάθε ηλικία και κάθε πρόσωπο.

Η Αλίκη Καραμανλή επέλεξε ένα total black σύνολο με δερμάτινο παντελόνι, off the shoulder τοπ και λευκά sneakers, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια-κρίκους.
