Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ντεμπούτο του Φαμπιάν Βάργκας απέναντι στην Άντερλεχτ θα έδινε απόδοση… πειρασμό για τζογαδόρο.

Υπό τις έκτακτες συνθήκες των απουσιών, όμως, με τις οποίες πάει η ΑΕΚ στο Βέλγιο, ο Κολομβιανός διατηρείται μεν αουτσάιντερ -αλλά με ελπίδες πλέον, ακόμα και για τη βασική ενδεκάδα.

Με δεδομένη την τιμωρία του Μάκου (η έφεση για την οποία τον έστειλε στη Νιόν τη Δευτέρα και τον κράτησε εκτός προπόνησης), αλλά κι εκείνη του τραυματία Καφέ (που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο), οι 100% ετοιμοπόλεμοι του Χιμένεθ για τα αμυντικά χαφ περιορίζονται στον εξής ένα: Τον Σάββα Γκέντσογλου.

Επειδή, ωστόσο, θα χρειαστεί… τουλάχιστον ένας ακόμα στις Βρυξέλλες (όποιο εκ των 4-2-3-1 και 4-3-1-2 που δοκιμάζει στις προπονήσεις κι αν επιλέξει), το επίσημο ντεμπούτο του Φαμπιάν Βάργκας δεν αποκλείεται να επισπευτεί. Είτε ερχόμενος από τον πάγκο (που εξακολουθεί να μοιάζει επικρατέστερο), είτε ακόμα και ως βασικός -με την ελπίδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμος απ’ ότι και ο ίδιος περίμενε (είχε τοποθετήσει την πλήρη ένταξή του στα τέλη Σεπτεμβρίου).

Σε κάθε περίπτωση, ο Χιμένεθ εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει στις προπονήσεις τις ακριβείς προθέσεις του -κάτι που θεωρείται πιθανό, ωστόσο, να κάνει από την Τρίτη (10:00), όταν και η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Άντερλεχτ θα μπει στην τελική ευθεία.

Πηγή: sportfm.gr