Άτυχος στάθηκε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα (0-0) Ρουμανία-Γαλλία για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως βασικός στη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά όταν τραυματίστηκε ο Βίκτορ Πιτούρκα (ομοσπονδιακός προπονητής) τον αντικατέστησε με τον Μπογκντάν Στάνκου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος του Ρουμάνου, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της σημερινής ημέρας. Πάντως, ο Λάζαρ δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

«Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Σε δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Η Γαλλία έχει καλούς παίκτες και νομίζω ότι πήραμε καλό αποτέλεσμα».

Τελειώνει του Λεονάρντο

Σήμερα (ή το αργότερο αύριο) αναμένεται να κλείσει θετικά η υπόθεση του Λεονάρντο για τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε την έγκρισή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μπακ και σύντομα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Η συμφωνία ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και του …χρονου παίκτη θεωρείται συμφέρουσα, αφού ο Λεονάρντο θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με 5.000 ευρώ το μήνα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά (έχει επιβεβαιωθεί και από την ΕΠΟ ότι είναι ελεύθερος), ο ΠΑΟΚ φέρνει τον παίκτη άμεσα στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνει τη συμφωνία.

Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ αρχικά για ένα χρόνο με τον όρο ότι το συμβόλαιο μπορεί να διακοπεί και στο πρώτο εξάμηνο. Είναι φανερό ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να δοκιμάσουν τον παίκτη και να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του, γι’ αυτό του δίνουν κίνητρο να προσπαθήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο για να κερδίσει το περαιτέρω συμβόλαιο.

Χθες ο Λάζλο Μπόλονι δεν έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού βραβεύτηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας του και στην εθνική τους ομάδα.

Εθιμοτυπική χαρακτηρίζεται η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Συγκεκριμένη ατζέντα δεν υπήρχε, αλλά είναι δεδομένο ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr