Κανένα πρόβλημα με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει ο Ίκερ Κασίγιας, όπως δήλωσε κατά τη συγκέντρωση της εθνικής Ισπανίας για τα φιλικά παιχνίδια με τη Χιλή και το Λιχτενστάιν στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι σε μία ομάδα μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τη λειτουργία της «βασίλισσας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κασίγιας:

Θεωρείς ότι είσαι «ανέγγιχτος» στη Ρεάλ Μαδρίτης;
«Στο ποδόσφαιρο και στη Μαδρίτη όποιος θεωρεί τον εαυτό του ανέγγιχτο είναι κακό. Εάν ένας παίκτης πιστεύει κάτι τέτοιο, τότε το μέλλον μπορεί να είναι αρκετά σκοτεινό».

Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τις σχέσεις σου με τον Μουρίνιο…
«Έχω καλές σχέσεις μαζί του και κάθε φορά τον υπερασπίζομαι. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, όμως σε μερικά πράγματα διαφωνώ σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καλό να υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα είχα πάντα καλή σχέση μαζί του. Λέμε αστεία ο ένας στον άλλον. Δεν είναι καλό σε μία ομάδα να υπάρχουν κακές σχέσεις».

Αισθάνεσαι ότι τιμωρήθηκες, όταν έμεινες στον πάγκο στο φιλικό με τη Γαλατασαράι;

«Καθόλου. Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι που δεν έπαιξα ή το τελευταίο που δεν θα παίξω. Συμφωνώ με τον Μουρίνιο ότι ο Άνταμ έχει τα προσόντα να γίνει ο μελλοντικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζω να γίνει αυτό. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει φοβερά προσόντα».

Έχεις διαγράψεις τα τελευταία λεπτά του δεύτερου τελικού του Σούπερ Καπ Ισπανίας;
«Αν κάποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο, γνωρίζει τι γίνεται στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Το άγχος δημιούργησε αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό».

Πώς είναι το κλίμα στην εθνική;
«Είμαι χαρούμενος που μου κάνετε αυτή την ερώτηση, επειδή σκεφτόμουν ότι δεν θα γευματίσουμε την τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτήν ευκαιρία και να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ηγέτης ενός γεύματος ή τίποτα άλλο. Έπρεπε να μιλήσω με τον Τσάβι και τον Πουγιόλ και αυτό έκανα».

Πηγή: sport-fm.gr