Τους λόγους για τους οποίους είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του θα εξηγήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ταινία που θα πρωταγωνιστήσει!

Η Castrol, χορηγός του Πορτογάλου, βάζει διάφορα εμπόδια στον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος καλείται να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Η γνωστή εταιρεία λιπαντικών ετοίμασε ταινία μήκους μίας ώρας με τίτλο: «Ο Ρονάλντο δοκίμασε τα όριά του» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε Ευρώπη και Ασία.

Το… σενάριο της ταινίας είναι το εξής: οι καλύτεροι αθλητικοί επιστήμονες στον κόσμο δοκιμάζουν τις ικανότητες, τη δύναμη και την ευελιξία του Ρονάλντο σε ένα ξεχωριστό εργαστήριο.

Οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της τεχνολογίας, προκαλούν τον «CR7» να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, όπως συνηθίζει να κάνει στους αγωνιστικούς χώρους.

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο, επειδή το βίντεο δείχνει μια πραγματικά καινοτόμο προσέγγιση για το ποδόσφαιρο. Τα γυρίσματα της ταινίας ήταν συναρπαστικά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Το σώμα μου λειτούργησε εξαιρετικά και οι δοκιμασίες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά», δήλωσε ο Πορτογάλος.
πηγή: sportfm