Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Ετό, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιμετωπίσει με ιδιαίτερη προσοχή τη Βαλερένγκα ώστε να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Λάζλο Μπόλονι και τον Κοστίν Λαζάρ, χωρίς να ξεχάσει να αναφερθεί στην απουσία του Πάμπλο Κοντρέρας από την αμυντική γραμμή των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ:

Για το τι είχε ο ΠΑΟΚ και πέτυχε τη σημαντική νίκη απέναντι στη Βαλερένγκα:

«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τα βασικά στοιχεία ήταν η ηρεμία και η υπομονή που ζήτησε ο προπονητής μας να έχει η ομάδα και έτσι μπορέσαμε να φτάσουμε στην επιτυχία».

Για το αν είναι τυπική διαδικασία η ρεβάνς με τη Βαλερένγκα:
«Σε καμία περίπτωση δεν είναι τυπική διαδικασία. Η ομάδα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην έχει καμία δυσάρεστη έκπληξη».

Για το αν σημαίνει κάτι για τον ίδιο το 3-3 της Βαλερένγκα με τη Λίβερπουλ:
«Αυτό επιβεβαιώνει ότι είναι μια καλή ομάδα, μια έξυπνη ομάδα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον αγώνα της Πέμπτης (4/8)».

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βαλερένγκα σε σχέση με το φιλικό με τον Πιερικό:
«Φυσικά η ομάδα μέσα στην εβδομάδα δούλεψε πάρα πολύ για να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Πιερικό ήταν ένα φιλικό, ενώ το παιχνίδι με τους Νορβηγούς ήταν ένα επίσημο παιχνίδι και είχαμε μεγάλο κίνητρο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η προσθήκη του Λαζάρ στη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ:
«Οπωσδήποτε έχει συμβάλλει η παρουσία του. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλες δυνατότητες και όλη η ομάδα το αναγνωρίζει αυτό.

Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να τον βοηθήσει. Αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία υπήρχε κενό και σίγουρα βοήθησε στα μέγιστα».

Για το αν ο πρωταγωνιστής του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λάζλο Μπόλονι:
«Ο προπονητής αυτός είναι πολύ έμπειρος. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, βοηθάει πολύ στην προπόνηση και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις».

Για το αν λείπει ο Πάμπλο Κοντρέρας από την ομάδα:
«Φυσικά και θα βοηθήσει πάρα πολύ γιατί πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη. Πρώτον θα κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο και θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του».

Πηγή: sport-fm.gr