Συμβιβασμένος με την ιδέα πως δύσκολα θα ενισχυθεί η ομάδα του σε επίθεση και άμυνα φάνηκε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στη «SportDay». Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη είναι έτοιμος να καλύψει εκ των έσω τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ περιμένοντας ως το χειμώνα (ή και περισσότερο) για ενισχύσεις.

«Η ομάδα είναι πλήρης. Σίγουρα θα θέλαμε κι έχουν γίνει προσπάθειες, κυρίως για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θα δώσω τα περιθώρια στον Παπαζαχαρία και στον Γιαννίτση, μαζί με τον Κοτσώνη, για να καλύψουν αυτό το κενό που έχουμε στην άμυνα. Μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων». «Έγιναν προσπάθειες για τη θέση του φορ, αλλά υπάρχουν και κάποια κόλπα μάνατζερ. Φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη μεταγραφή τη δεδομένη χρονικό στιγμή. Θεωρώ όμως ότι είμαστε πλήρεις και σε αυτή τη γραμμή. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τα θέση και να καλύψουν συστηματικά το κενό. Αν δεν παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει μεταγραφή και θα πάμε ως έχουμε μέχρι το Δεκέμβριο».

Ύστατη προσπάθεια για Μήτρογλου

Στον Άρη είναι έτοιμοι να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, παρότι όλα δείχνουν πως ο διεθνής επιθετικός οδεύει προς τον Ατρόμητο. Ο Θανάσης Αθανασιάδης προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει δανεισμό του 24χρονου άσου με οψιόν αγοράς. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αναμένουν την απάντηση κι από έναν Λατινοαμερικάνο επιθετικό.

Τα λένε με Σηφάκη

Το συμβόλαιο του Μιχάλη Σηφάκη λήγει σε ένα χρόνο και το ζήτημα αυτό αποτελεί μία «καυτή πατάτα» για τη διοίκηση του Άρη. Φήμες από την Ιταλία θέλουν την Κιέβο Βερόνα να ετοιμάζει επίσημη πρόταση που θα ικανοποιεί τους «κίτρινους» (προκειμένου να αντικαταστήσει τον Στέφανο Σορεντίνο, ο οποίος οδεύει προς Παλέρμο). Πάντως η ΠΑΕ ετοιμάζεται σύντομα θα αρχίσει επαφές με τον διεθνή γκολκίπερ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

* Το δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους (μετά το 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα) δίνει σήμερα ο Άρης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αναμετράται με την Ένωση Παραλιμνίου στις 19:00 (Novasports 3) στο γήπεδο του Κεμάτεν, που απέχει 15 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ.

Πηγή: sport-fm.gr