Θα ζήλευε κι ο Χίτσκοκ! Σε θρίλερ άνευ προηγουμένου μετατράπηκε η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη με τον ΠΑΟΚ -όπως αποκαλύπτει το www.sport-fm.gr- να «κλέβει» τον παίκτη από την ΑΕΚ!

Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ θα υπογράψει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το Σάββατο θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Καθοριστική η συμβολή του Βρύζα στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Το www.sport-fm.gr και ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σας μετέφεραν ζωντανά την πορεία των διαπραγματεύσεων:

Σε «Δικέφαλο» θα πάει, αλλά, σε ποιόν;

-Σε εκείνον του Βορρά με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία ο Θεοδωρίδης; Ή σε εκείνον του Νότου με τον οποίο επίσης ήρθε σε συμφωνία ο πρόεδρος των Σερραίων;

-Η τελική απόφαση ανήκει στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος συζητά και με τις δύο πλευρές.

-Αργά το βράδυ η ΑΕΚ έμοιαζε να πραγματοποιεί ρελάνς, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο να αποσπάσει το «ναι» του Γεωργιάδη, ωστόσο αυτός ανέβασε τις απαιτήσεις του λέγοντας: «Θέλω τα λεφτά του Μανωλά». Με λίγα λόγια περίπου 300.000 ευρώ.

-Υπάρχει διαφορά με την ΑΕΚ, αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη, τον μάνατζέρ του και τον Αδαμίδη συνεχίζονται. Στο… ακουστικό του και ο Βρύζας!

-Στις Σέρρες ο Γεωργιάδης, στην Κύπρο ο μάνατζέρ του, στην Ολλανδία ο Βρύζας, στην Αθήνα ο Αδαμίδης. Μιλούν στο τηλέφωνο. Πιέζει η ΑΕΚ, που του έχει κλείσει εισιτήρια για τις 9 το πρωί. Προς Θεού δεν σημαίνει ότι έκλεισε κιόλας…

-Σοβαρό προβάδισμα ΠΑΟΚ! Ανέβασε την προσφορά του προς τον παίκτη κι είναι μια ανάσα από την απόκτησή του. Δεν έχει ανέβει η ΑΕΚ.

-Οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ! Τριετές συμβόλαιο με 250.000 ευρώ ετησίως θα υπογράψει ο Γεωργιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr