Περισσότεροι από 5.000  φίλαθλοι του Ολυμπιακού, υποδέχτηκαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άλμπερτ Ριέρα, στο αεροδρόμιο.

Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε το απόγευμα (19:16) στο “Ελ. Βενιζέλος”, βγήκε από την πύλη “7” του αεροδρομίου και οδηγώντας ένα μαύρο τζιπ της ερυθρόλευκης διοίκησης, αποθεώθηκε από την κόκκινη λαοθάλασσα που του ετοίμασε μια ανεπανάληπτη υποδοχή στην Αθήνα, όπου θα του μείνει αξέχαστη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρατώντας δεκάδες καπνογόνα, τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα  ενώ ο Ισπανός χαφ χαμογελαστός προσπαθούσε με δυσκολία να κατευθυνθεί εκτός αεροδρομίου, καθώς χιλιάδες εκστασιασμένοι φίλοι της ομάδας είχαν περικυκλώσει το όχημα του και δεν άφηναν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει. Ο 28άχρονος αριστεροπόδαρος μέσος, έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος με την Ρωσίδα γυναίκα του, η οποία εντυπωσιασμένη τραβούσε με κάμερα αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Ο Άλμπερτ Ριέρα κατάφερε μετά από 15 λεπτά να φύγει με δυσκολία από το αεροδρόμιο με τον κόσμο να τον ακολουθεί περπατώντας (!) και να συνεχίζει να τραγουδάει συνθήματα με το όνομα του. Παράλληλα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν με συνθήματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρει στην ομάδα και τον Ιταλό ανασταλτικό μέσο, Τζενάρο Γκατούζο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Ledra Marriot στη Συγγρού.

Πηγή: redplanet.gr