Κλήση που σίγουρα θα… προτιμούσε νωρίτερα (όσο ο Μαραντόνα ήταν στην Εθνική), αλλά -αν μη τι άλλο- παραμένει τιμητική φέρεται να δέχθηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και -σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα- ο «πίμπε ντ’ όρο» τον θέλει σ’ εκείνη που θα προπονεί του χρόνου στα Εμιράτα (Αλ Ουάσλ).

Μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο «Ζορό» είχε αρκετές επαφές με αραβικούς συλλόγους -ανάμεσα στις οποίες και η Αλ Αΐν, όπου μεταγράφηκε ο Νάτσο Σκόκο. Αφού καμία απ’ αυτές, ωστόσο, δεν «καρποφόρησε», ο Μπλάνκο έστρεψε το ενδιαφέρον του στη γαλλική αγορά (απευθυνόμενος και στον γνωστό μάνατζερ, Γκουτί Μπαρκάτ).

Παρόλα αυτά, ωστόσο, ενδιαφέρον από τα Εμιράτα (και μάλιστα όχι… απ’ όποιον κι όποιον, αλλά απ’ τον Ντιέγκο Μαραντόνα) φέρεται να εκδηλώνεται ξανά. Σύμφωνα, δε, με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που το αποκαλύπτουν, τις προσεχείς μέρες θα πάρει κι επίσημη μορφή, με την Αλ Ουάσλ να ακολουθεί την εισήγηση του «Ντιεγκίτο» και να καταθέτει επίσημη πρόταση στον Μπλάνκο (που σημειωτέον φέρεται να απασχολεί εσχάτως και την ελβετική Ξαμάξ).

Πηγή: sportfm.gr