Τους δέκα παίκτες που δεν υπολογίζει για την νέα αγωνιστική σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσαν στον Ολυμπιακό.

Αρχικά είχαν γίνει γνωστά οι πέντε από αυτούς και στη συνέχεια, στο περιθώριο της προπόνησης άλλοι πέντε έμαθαν τα κακά μαντάτα.

Έτσι μετά από τους Επστάιν, Γιάννη Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Κατσικογιάννη και Άρη Σοϊλέδη οι επόμενοι, στους οποίους κοινοποιήθηκε η απόφαση του Βαλβέρδε είναι οι εξής: Ντάρμπισάιρ, Λεάντρο, Βάντερσον, Νέμεθ και Μήτρογλου.

Κάποιοι από αυτούς πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους, κάποιοι άλλοι απλώς πρόκειται να δοθούν δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους» και σε λίγες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να δοθούν με μεταγραφή εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα.

Είναι κατανοητό, ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει αλλάξει την άποψή που είχε σχηματίσει για τους Νέμεθ, Ντάρμπισάιρ και Μήτρογλου. Μάλιστα, στην περίπτωση του τελευταίου δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί σαν αντάλλαγμα για κάποια ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών.

Φυσικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να μείνει σε αυτούς τους δέκα ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός του ρόστερ είναι μεγάλος, κι άλλοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να έρθουν και ο Ισπανός επιθυμεί να μειωθεί αρκετά το ρόστερ.

πηγή: sportfm