Το δικό του «λιθαράκι» στην προσπάθεια της ΑΕΚ να… χωρίσει τον Σανέλ Γιάχιτς έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την ώρα που η «Ένωση» ήδη προσπάθησε (ανεπιτυχώς, όπως αποδείχθηκε) να απαλλαγεί από το -αξίας 700.000 ευρώ- συμβόλαιο του Βόσνιου μέχρι το 2013, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είχε φροντίσει επίσης να του ξεκαθαρίσει πως καταλαμβάνει την… πέμπτη θέση στα πλάνα του για την άμυνα της νέας σεζόν.

Τα «τερτίπια» του Γιάχιτς στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Ομόνοια (είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για διαπραγματεύσεις και αφότου έληξαν εκείνες και ικανοποιήθηκαν επιπλέον οι απαιτήσεις του για αποζημίωση, αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να φύγει) δεν είχαν ως αποτέλεσμα μόνο το «άδειασμα» απ’ τον μάνατζέρ του και τη διακοπή της συνεργασίας τους από τον τελευταίο. Είχαν και το ότι ο Βόσνιος… ξέμεινε τελικά σε μια ομάδα όπου δεν υπολογίζεται.

Αυτό φρόντισε, λοιπόν, να του διαμηνύσει και ο Μανόλο Χιμένεθ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν προ διημέρου. Σε αυτήν ο Ανδαλουσιανός δεν υπέδειξε φυσικά στον Γιάχιτς πως θα χειριστεί το θέμα της παραμονής του (δεν είναι αρμοδιότητα του, άλλωστε), ωστόσο του έκανε σαφές πως αν τελικά… την αποφασίσει, θα αποτελεί πέμπτη επιλογή για την άμυνα (πίσω απ’ τους Δέλλα-Μανωλά και τους δύο στόπερ που επιθυμεί ν’ αποκτηθούν), καθόλου… επιλογή για τα χαφ (παρόντων των Ντιόπ, Μάκου, Καφέ, Γκέντσογλου και ενδεχομένως του Μίτσελ), ενώ και η θέση του δεξιού μπακ θα καλυφθεί απ’ τους Γεωργέα-Κοντοέ.

Πηγή: sport-fm.gr