Μπορεί η ΑΕΚ να οφείλει σε μεγάλο βαθμό την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη σπουδαία εμφάνιση του Σεμπάστιαν Σάχα, όμως είναι ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση ενός Έλληνα τερματοφύλακα από την «Ένωση». «Θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα», δήλωσε στη «SportDay» ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας, πάντα στα υπόψη ο Δασκαλάκης, που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Ο Κωνσταντόπολος ήταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής Σούπερ Λίγκας, ο ίδιος δείχνει θετικός, ενώ και η διοίκηση των «Φαιάκων» δεν σκοπεύει να μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες του, τιμώντας την προσφορά του.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και με τιμά. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα, αφού έχω συμβόλαιο με την Κέρκυρα, αλλά είναι αλήθεια πως θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα. Θέλω να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ, με τόσους φανατικούς φιλάθλους και τέτοια ιστορία. Με ελκύει το γεγονός ότι η ΑΕΚ παίζει στην Ευρώπη, θα ήθελα να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία, αν η ΑΕΚ κάνει επίσημη πρόταση στην ομάδα μου», δήλωσε ο Κωνσταντόπουλος.

Πέρα από τον γκολκίπερ της Κέρκυρας, πάντα στα υπόψη παραμένει και ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, όμως όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί με τον Σάχα. Η ΑΕΚ επιθυμεί την αποχώρηση του Αργεντινού προκειμένου να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του (500.000 ευρώ), όμως δεν δείχνει διάθεση να συναινέσει σε πρόωρη λύση της συνεργασίας, ενώ δύσκολα μπορεί να φέρει πρόταση ένα χρόνο πριν μείνει ελεύθερος.

Πηγή: sport-fm.gr