Όχι έναν αλλά δύο αμυντικούς χαφ χρειάζεται ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με τον διευθυντή επικοινωνίας, Γιάννη Μώραλη, πιθανότατα θα αποκτηθούν. Ένας «έτοιμος» για την ενδεκάδα και ένας ως μια καλή λύση από τον πάγκο. O specialist γράφει για τα ονόματα που υπάρχουν στην «ατζέντα» του Ολυμπιακού είναι πάρα πολλά. Από τον Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ που είναι ο βασικότερος υποψήφιος αυτή τη στιγμή για τη θέση του «εντεκαδάτου» μέχρι τον Αλφρέντ Εντιαγιέ της Νανσί που «αρέσει» ως μια καλή ρεζέρβα και μάλιστα με το χαρακτήρα της «επένδυσης για το μέλλον». Κριστιάν Πόουλσεν (Γιουβέντους), Μεντί Λασέν (Ράσινγκ Σανταντέρ), Μοντέστ Εμπαμί (Αλμερία) και αρκετοί ακόμα παραμένουν στη λίστα των υποψηφίων.

Σε αυτή πρέπει να προσθέσουμε και το όνομα του Ερίκ Ντζεμπά – Ντζεμπά (photo) της δανέζικης Οντένσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Specialist» που επιβεβαιώνονται απόλυτα από τον μάνατζερ του Καμερουνέζου διεθνή αμυντικού χαφ, Κριστόφ Μονζέ, στα γραφεία των ερυθρολεύκων υπάρχει φαξ με το όνομα του έμπειρου άσου.

Το στόρι έχει ως εξής. Ο Κριστόφ Μονζέ που είναι και μάνατζερ του Νενέ, κατά τη διάρκεια των επαφών του με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού χαφ από τη Μονακό στον Πειραιά, ζήτησε ενημέρωση από τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων για τις θέσεις στις οποίες αναζητούν ποδοσφαιριστές.

Όταν τον πληροφόρησαν ότι ψάχνουν αμυντικό χαφ έτοιμο για την ενδεκάδα, τους είπε: «Ερίκ Ντεζμπά Ντεζμπά. Έτοιμος παίκτης και χωρίς υψηλό κόστος». Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, ο Κριστόφ Μονζέ έστειλε φαξ στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με πλήρη ανάλυση του κόστους μιας ενδεχόμενης απόκτησης από τον Ολυμπιακό του Καμερουνέζου διεθνή. Πλην αυτού, ο εκπρόσωπος του παίκτη κάλεσε τους ερυθρόλευκους στη Δανία για να παρακολουθήσουν μαζί τον 29χρονο άσο στον αυριανό αγώνα της Οντένσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Έσμπιεργκ. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου αφρικανού και δεν αποκλείεται αν θελήσουν να το προχωρήσουν να στείλουν αύριο κάποιον εκπρόσωπό τους στη Δανία για να δει τον παίκτη αγωνιζόμενο.

Ναι, έχω προτείνει τον Ντζεμπά – Ντζεμπά στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Ούτε για το αν θα πάει ο Ολυμπιακός στη Δανία για να τον δει, ούτε για το αν προχωράει κάτι. Καλύτερα να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ» μας είπε ο Κριστόφ Μονζέ σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Πηγή: gazzetta.gr