Αυξάνονται οι ελπίδες παραμονής του Ηλυσιακού στην Α1 κατηγορία, λόγω μίας παράλειψης της ΚΑΕ ΑΕΚ στην προσφυγή που κατέθεσε και ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπως αναφέρεται στον «Ελεύθερο Τύπο».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται νομικούς κύκλους, βάσει των οποίων, η «Ένωση» όφειλε να καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική, καθώς έννομο συμφέρον για την άσκηση προσφυγής πρέπει να θεμελιώνεται όχι μόνο κατά το χρόνο που ασκείται, αλλά και κατά την εκδίκασή της.

Η προσφυγή έφτασε στον αθλητικό δικαστή πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο όταν η υπόθεση εκδικάστηκε, το πρωτάθλημα είχε τελειώσει και η ΑΕΚ είχε ήδη υποβιβαστεί. Σε αυτό το σημείο φαίνεται πως εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι άνθρωποι του Ηλυσιακού, όσον αφορά στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, οι οποίοι παράλληλα υποστηρίζουν πως η προσφυγή της «Ένωσης» είναι καταχρηστική.

Το ΑΣΕΑΔ θα περιμένει τα υπομνήματα που θα καταθέσουν οι δύο ομάδες μέχρι την επόμενη Πέμπτη, ενώ η απόφασή του αναμένεται να γίνει γνωστή –περίπου- στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr