Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι αρκετά πιθανό να… έρθει από τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Οι «πράσινοι» κοιτούσαν τον Πίτου Γκαρσία και από χθες που ο «Γηραιός» δεν πήρε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του παίκτη.

Ο 27χρονος μέσος μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν θα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, αυτόματα, αποτελεί μια αξιόπιστη αλλά και οικονομική λύση για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει παρακολουθήσει τον Αργεντινό να αγωνίζεται. Παρόλα αυτά θα εξετάσει κάποια DVD από τα οποία θα βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για την αξία του Πίτου Γκαρσία. Εφόσον κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει τότε, θα ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του.

Ο Πίτου Γκαρσία αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και έχει την ικανότητα να παίζει ως εσωτερικός αριστερός χαφ στο 4-3-3 που συνήθως επιλέγει ο Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις κι άλλων παικτών από τον Ηρακλή.

Θέλει και Καραγκούνη
Αυτό που θέλει να ενισχύσει ο Παναθηναϊκός είναι το… ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του. Έτσι κοιτάζει την περίπτωση απόκτησης του Θανάση Καραγκούνη από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου ζητά περίπου 700.000 ευρώ για την απόκτησή του, ένα ποσό που αυτή την στιγμή οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Μέχρι αύριο ο Πολέμης
Στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι αύριο θα έχει μπει ο Αδαμάντιος Πολέμης ο οποίος –όπως φαίνεται- θα είναι ένας από τους λίγους μετόχους που θα συμμετέχουν. Βάσει της ΑΜΚ των 15 εκατ. ευρώ ο κ.Πολέμης αναμένεται να βάλει 250.000 ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος με περίπου 800.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr