Τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ, έδωσε ο Ανδρέας Τάτος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο μέσος του Ατρομήτου στάθηκε στην εισβολή των οπαδών της «Ένωσης», αλλά και το γκολ-οφσάιντ του Νίκου Λυμπερόπουλου, τα οποία όπως τόνισε επηρέασαν.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη, ο Έλληνας χαφ είπε…

Για τον τελικό: «Δεν είχαμε καν στο μυαλό μας. όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Περιμέναμε μια γιορτή, αλλά έγινε κάτι που ήταν τραγικό. Εγώ προσωπικά επηρεάστηκα πάρα πολύ. Όταν βλέπεις φιλάθλους να παίζουν πόλεμο με φωτοβολίδες, δεν είναι εύκολο να μείνεις ήρεμος. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το παιχνίδι, αλλά οι συνθήκεΤάς αυτές δεν είναι για ποδόσφαιρο»

Για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ: «Αν δεν τρώγαμε το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ, θα γινόταν ήταν ένα άλλο παιχνίδι πιστεύω. Δεν θα ανοιγόμασταν για να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες, όπως την κεφαλιά του Μπαζίνσκι. Αν ισοφαρίζαμε δεν πιστεύω ότι θα τέλειωνε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όλοι οι οπαδοί μέσα στο γήπεδο».

Για το χειροκρότημα που πήραν οι παίκτες των Περιστεριωτών κατά τη διάρκεια της απονομής: «Το εκτιμώ αυτό και έτσι θα έπρεπε να είναι όλο το παιχνίδι»

Για το μέλλον: «Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Πηγή: sport-fm.gr