Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Άιντραχτ. Μετά την ήττα με 3-0 από τη Μάιντς το Σάββατο και τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει πλέον η ομάδα να υποβιβαστεί, οργισμένοι οπαδοί περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή στη Φρανκφούρτη. Χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη και 20 συλλήψεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να αποχωρήσουν ασφαλείς οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Τόσο η προπόνηση της Κυριακής, όσο και αυτή της Δευτέρας, ματαιώθηκαν, αφού η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών, ενώ την Τρίτη, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για το καθοριστικό ματς του Σαββάτου με την Κολωνία, αναμένεται το προπονητικό κέντρο της Άιντραχτ να είναι «αστακός».

Ο Γιάννης Αμανατίδης, από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, πήρε θέση. «Τα πράγματα είναι άσχημα. Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως κανένας από μας δεν θέλει να δει την ομάδα να υποβιβάζεται και δεν παίζουμε άσχημα από πρόθεση. Υπάρχουν κάποια όρια και δεν θα πρέπει να τα υπερβαίνουμε», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr