Ότι δεν πωλείται ο Πάπα Σανκαρέ ξεκαθάρισε μια και καλή ο Ολυμπιακός Βόλου. Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη Μεγάλη Πέμπτη πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του Αφρικανού αμυντικού, όπως και οποιουδήποτε παίκτη μέχρι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας και βρεθεί ο διάδοχος του Αχιλλέα Μπέου στην «κεφαλή» της διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διαψεύδει τα σενάρια περί μεταγραφής του Papa Sankare, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, του οποίο το όνομα πιθανόν ακουστεί τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρεις, τουλάχιστον, ποδοσφαιριστές της.

Εξάλλου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν συζητάει για πιθανές μεταγραφές παικτών της αυτήν την περίοδο για δύο ουσιαστικούς λόγους:

Πρώτον, διότι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στη διαδικασία των Play Offs, άρα οποιαδήποτε συζήτηση είναι άκαιρη χρονικά.

Kαι δεύτερον, διότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων περί πιθανής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».

Επίσης, με ανακοίνωση την ίδια μέρα η ΠΑΕ ενημερώνει γιε τα εισιτήρια των πλέι οφ και πως δε σκοπεύει να διαθέσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ στον μεταξύ τους αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Πηγή: sport-fm.gr