Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ράσο Νεστέροβιτς, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα, αλλά εξάρθρωση στον ώμο. Ο Σλοβένος σέντερ είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καβάλα και του βγήκε ο ώμος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θα παραμείνει εκεί για να του γίνει ανάταξη. Ο 35χρονος άσος θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο και μαζί του θα είναι ο γιατρός των Πειραιωτών, Γιάννης Τσώλος, αλλά και ο φυσιοθεραπευτής, Τόλης Καρατζάς.

Την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Νεστέροβιτς, καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα. Όπως γίνεται αντιληπτό, χάνει οριστικά το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική της Α1, αλλά το παρήγορο είναι πως απέφυγε έναν σοβαρότερο τραυματισμό και με την κατάλληλη θεραπεία εκτιμάται πως θα επιστρέψει εγκαίρως για τον τελικό του Κυπέλλου στις 15 Μαΐου και τους τελικούς της Α1 που θα ακολουθήσουν.

Πηγή: sportfm.gr