Ο μάνατζερ του Τζιουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ αποκάλυψε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, αλλά ο πελάτης του θέλει να τελειώσει πρώτα τη σεζόν με τη Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ισπανική τηλεόραση:

«Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν του και βοήθησε σε αυτό η πολύ οργανωμένη και ανταγωνιστική ομάδα της Βιγιαρεάλ. Ακούμε συνεχώς για πιθανό ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα.

Πρέπει να πω ότι είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτό, αλλά για τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο να τελειώσει καλά η σεζόν με την Βιγιαρεάλ. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι αλήθεια ότι η Μπαρτσελόνα τον ακολουθεί, αλλά υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που ενδιαφέρονται.

Μια συζήτηση με την Γιουβέντους έχει γίνει όπως είναι φυσιολογικό σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η Ισπανία είναι η πρώτη του επιλογή, μετά η Ιταλία και μετά η Αγγλία. Θα δούμε τι θα γίνει κατά την μεταγραφική περίοδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ίδιος ο Ρόσι:

«Αυτή τη χρονιά τα πήγα καλά, είναι η καλύτερη σεζόν μου και θέλω να την τελειώσω καλά. Ξέρω για τις συζητήσεις για την Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι καλά εδώ στην Βιγιαρεάλ και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Η Γιουβέντους; Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε. Το καλοκαίρι όλα μπορούν να συμβούν».

πηγή: gazzetta