Μόνο να κερδίσει έχει ο Κολοσσός που φιλοξενείται την Κυριακή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική.

Αυτό τόνισε ο φόργουορντ των «θαλασσί», Πατ Καλάθης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο 26χρονος παίκτης, όπως και ο προπονητής του ξέρουν ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα θέλουν να εμφανίσουν το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο μετά τον αποκλεισμό στην Euroleague από την Σιένα.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και η έδρα του είναι από τις πιο «καυτές» στο πρωτάθλημα για να παίξει κανείς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε ο Πατ Καλάθης και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο αυριανό παιχνίδι. Το να παίζεις με μία τέτοια ομάδα σε βοηθάει να κερδίζεις στοιχεία τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στους επόμενους αγώνες».

Από την πλευρά του ο κόουτς των Ρόδιων, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε για το επικείμενο ματς με τους Πειραιώτες: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εξ αρχής δύσκολο για μας. Μετά τις αναμετρήσεις του με τη Σιένα, ο μεταξύ μας αγώνας γίνεται ακόμα πιο δύσκολος.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα στρέψει όλη την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, επιδιώκοντας από το ματς αυτό να αποκομίσουμε αγωνιστικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Πηγή: sport-fm