Το φλερτ της Τζένοα με τον Αλέξανδρο Τζόρβα είναι αληθινό και μια παροιμία που λέει «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός», ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.

Μετά τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου πως η ομάδα της Γένοβας ασχολείται με τον διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Κλητσίδης, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, επιβεβαίωσε πως και ο Τζόρβας δείχνει «ζεστός» για το Καμπιονάτο.

Στον ιστότοπο «pianetagenoa1893», φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος ναι μεν αποφεύγει να απαντήσει ευθέως, αλλά οι πληροφορίες που δίνει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα όλων των πλευρών, καταμαρτυρούν το φλέρτ που σίγουρα θα έχει κι άλλα επεισόδια.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στο ενδεχόμενο πωλήσεων λόγω των οικονομικών δεδομένων της ομάδας και η χρονική στιγμή για την περίπτωση του Τζόρβα είναι ιδανική, μια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012.

Επίσης, η Τζένοα θέλει τερματοφύλακα και «ψήνεται» για τον Αλέξανδρο Τζόρβα όπως μαρτυρούν ιταλικά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό και ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας τερματοφύλακας, καλοκοιτάζει το Καμπιονάτο όπως παραδέχτηκε και ο μάνατζέρ του.

«Δεν μπορώ να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι τον παίκτη παρακολουθεί ιταλική ομάδα. Ο συνεργάτης μου Αντώνης Αποστολόπουλος θα μπορέσει να σας πει περισσότερα. Όπως και να’χει, ο παίκτης θέλει να έχει μια εμπειρία στην Ιταλία που θα ήταν ένας ευπρόσδεκτος προορισμός» κατέληξε ο Έλληνας μάνατζερ.

Πηγή: sportfm.gr