Περισσότερα αποθέματα ψυχικής και σωματικής ενέργειας πρέπει να βρει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να πάρει τη νίκη την Πέμπτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μαζί το εισιτήριο για το final-4 της Βαρκελώνης, τόνισε ο Μάικ Μπατίστ. Ο σέντερ των «πράσινων» ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε πως απαιτείται συγκέντρωση στο επόμενο ματς.

«Κάναμε το 2-1 μένει ακόμα ένα βήμα ένα. Ήταν ένα απίστευτο ματς έτσι όπως κύλησε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το τέταρτο ματς», είπε ο Αμερικανός και συνέχισε: «Πρέπει να βρούμε και άλλη ενέργεια και να τα δώσουμε όλα», Το δύσκολο είναι να είσαι συγκεντρωμένος».

Πρόκριση… υποσχέθηκε από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου, λέγοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για το 2-1, ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν θα τα παρατήσει. Θέλω τον κόσμο και την Πέμπτη, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Υπήρξε άγχος στην αρχή, τίποτα δεν έχει κριθεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει ως φαβορί, την Πέμπτη θα διαχειριστούμε τον κόσμο που θα μας δώσει ενέργεια και όχι πίεση. Και θα πάρουμε την πρόκριση».

πηγή: sportfm