Ευχάριστο πονοκέφαλο προκαλεί στον Μάκη Κατσαβάκη το γεγονός πως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ξάνθη. Ρόκα, Σανκαρέ και Ντολεζάι επέστρεψαν από την άδεια τους και μπήκαν στις προπονήσεις ενώ εκτός παραμένουν οι Μόνχε, Αλβάρεζ και ο Καπετάνος που βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Στην προπόνηση ο Σερραίος τεχνικός διάλεξε να μην γίνει δίτερμα διατηρώντας κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τα πρώτα πλάνα του για το αρχικό σχήμα.

Ευχάριστο νέο είναι πως αύριο θα κόψει τα ράμματα ο Αλβάρεζ και θα αρχίσει την αποθεραπεία του έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη το πρωί στις 11:30.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως από σήμερα ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το κυριακάτικο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Την Κυριακή στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για τον πιο κρίσιμο ίσως αγώνα της χρονιάς, που μπορεί να σημαίνει, μετά από νίκη επί της Ξάνθης, την έξοδο του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινάει από σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος SUPERLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – SΚODA ΞΑΝΘΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στις 19:00, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Πηγή: sportfm.gr