Λίγο πριν η αποστολή της Εθνικής ομάδας επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Βαλέτα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012, οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Φερνάντο Σάντος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου. «Πάμε να κερδίσουμε… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην Ελλάδα που να βρίσκεται τόσο ψηλά, όσο η Εθνική», τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο κ. Πιλάβιος δήλωσε: «Χρόνια πολλά σε όλους λόγω της ημέρας και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε με όλη μας τη θετική ενέργεια μια ομάδα που είναι η δέκατη στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη χώρα μας που να βρίσκεται τόσο ψηλά. Πάμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Παίκτες και προπονητές, όλοι είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Φερνάντο Σάντος, ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται σοβαρότητα.

«Πρέπει να επικρατήσουμε, έστω και με μισό μηδέν. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε το ματς στα σοβαρά . Η ομάδα της Μάλτας δεν θα έχει άγχος, θα παίξει ελεύθερα, άλλωστε για αυτούς το ματς θα είναι πρόκληση».

Πηγή: sport-fm.gr