Ο Αστέρας Τρίπολης είναι με την πλάτη στον τοίχο και στην πιο δύσκολη θέση που έχει έρθει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το ματς της χρονιάς. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξέρει πως δεν υπάρχει αύριο και πως σε περίπτωση που οι Αρκάδες δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς τις νίκης θα γίνουν το μεγάλο… φαβορί για την Football League.

Ο Μακεδόνας τεχνικός και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος, προσπαθούσαν να «ντοπάρουν» τους παίκτες και να τους «φτιάξουν» πριν τον «τελικό» όλη την περασμένη εβδομάδα. Μεγάλο ζητούμενο το γκολ. Αυτό που φέτος έχει λείψει πάρα πολύ από τον Αστέρα. Εξάλλου η ομάδα της Τρίπολης έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Εκεί έπεσε και το βάρος όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ο κ. Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καρέρα και Ματούσιακ, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Φυτανίδης.

Ο Αναστασόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας παραμένει ο Αργυρόπουλος και αριστερά επιστρέφει ο Ουριμπάρι. Οι Πουλίδο και Μπαρτολίνι θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Λαδάκης θα έχει δίπλα του τον Μπαστία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου θα βρίσκονται οι Ουντότζι, Ροτζέριο και Αρσενίεβιτς, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς θέσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ανακοινώθηκε και η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ρούμπιλ, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Ροτζέριο, Φορτούνης, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Αράς, Παπάζογλου, Φρανκού.

Πηγή: sportfm.gr