Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει κόψει… ταρίφα-τάλιρο σε όσους επισκέπτονται το «Καμπ Νου», αυτό το 1-0 με το οποίο η Μπαρτσελόνα νίκησε την Σαραγόσα για την 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μοιάζει με… ήττα. Εξάλλου, ήταν το πρώτο ματς μετά τις 3 Οκτωβρίου που οι «μπλαουγκράνα» σκοράρουν λιγότερα από δύο τέρματα στο γήπεδό τους. Νωρίτερα, η Βαλένθια πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαγιόρκα με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην τρίτη θέση.

Το μυαλό των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σίγουρα στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πιάσει τον… καταιγιστικό ρυθμό στον οποίο έχει συνηθίσει τους αντιπάλους της. Βέβαια, το χρέος της το έκανε.

Στο 43ο λεπτό, ο Μέσι έκανε άνω-κάτω την άμυνα την Σαραγόσα από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Κεϊτά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Αυτό, το σκορ έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, καθώς η έμπνευση του Μέσι σε στημένο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι.

Πηγή: sport-fm.gr