Στο τρίτο ημίχρονο… του επεισοδιακού ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, απέδωσε την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και το 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Αλέξανδρος Τζόρβας. «Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες, όμως όλα αυτά που ακολούθησαν έχουν μείνει στο κεφάλι μας με συνέπεια να είμαστε νευρικοί και να κάνουμε αρκετά λάθη», εξήγησε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού». Το «ευχαριστώ» στον κόσμο, η… υπηρεσιακή διοίκηση και τα play-off.

«Ήμασταν νευρικοί και δεν χτυπήσαμε ένα ματς, σημαντικό για την ψυχολογία μας. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα, η ένδειξη διαμαρτυρίας, η αγανάκτηση του κόσμου, έπαιξε καταλυτικό ρόλο σ’ αυτό. Είχαμε κάνει έκκληση στον κόσμο να συγκρατήσει την αγανάκτησή του. Διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, μόνο με τη φωνή τους και τους ευχαριστούμε για τη στάση τους, την αγάπη τους και το ότι μας θεωρούν ηθικούς νικητές (σ.σ. του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).

Μην ξεχνάτε ότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Είμαστε με υπηρεσιακούς ανθρώπους στη διοίκηση και είναι λογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια σε κάποιους και προβληματισμός σε εμάς (σ.σ. τους ποδοσφαιριστές). Θα έχουμε δύσκολο έργο στα play-off. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να ξεκινήσουμε τη διαδικασία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο, ο οποίος λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr