Την ποινή αποκλεισμού της έδρας του, το πολύ για μία αγωνιστική, θεωρεί σωστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Εντός της ημέρας η απόφαση.

Η θέση των «ερυθρολεύκων» είναι ότι μέσα από την σημερινή διαδικασία, φάνηκε πως η σωστή κατά την εκτίμησή τους ποινή, είναι ο αποκλεισμός της έδρας το πολύ για μία αγωνιστική και αυτό στηρίζεται σε δύο βασικά στοιχεία. Το ένα είναι ότι καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, δεν επιβλήθηκε μεγαλύτερη ποινή σε κανέναν σύλλογο που δεν ήταν υπότροπος.

Το δεύτερο είναι ότι μέσα από το βίντεο από το Καραϊσκάκη που έδωσε στην Πειθαρχική Επιτροπή και θα δώσει η ΠΑΕ και στην δημοσιότητα, φαίνονται πράγματα σχετικά με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Αλέξη Τζόρβα που μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει αντιληπτά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, ισχυρίζονται ότι μετά το τέλος του αγώνα, το βίντεο δείχνει τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να κατευθύνονται στην φυσούνα χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας και όταν φθάνουν σε αυτήν, ο τερματοφύλακας τον «πράσινων» φαίνεται να ρίχνει μία γροθιά ο Γάλλος επιθετικός να κλοτσάει.

Βέβαια, από τον Ολυμπιακό, ειπώθηκε ότι ενδεχομένως οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να φοβήθηκαν βλέποντας την είσοδο οπαδών και αυτός να ήταν ο λόγος που προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες.

Πηγή: sport-fm.gr