Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, Κυριακή (20/10), στην επανέναρξη της Stoiximan Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ξέρει προς το παρόν αν θα έχει ή όχι στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι στην 1η θέση μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές και στο +2 από τους «κιτρινόμαυρους», οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αναμέτρηση της OPAP Arena δεν είναι σημαντική μόνο για το γόητρο αλλά και για τη βαθμολογία.

Το ιδανικό, επομένως, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήταν να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και μπορεί όντως να γίνει αυτό. Προς το παρόν, όμως, δεν μπορεί να το ξέρει και ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο Κωνσταντέλιας έχει ταλαιπωρηθεί αυτές τις ημέρες από φαρυγγίτιδα και πυρετό.

Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο (19/10) θα φανεί οριστικά το αν μπορεί να αγωνιστεί και σε τι κατάσταση θα είναι, με την ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης (17/10) να αναφέρει τα εξής…

«Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι τραυματίες ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και το αγωνιστικό τμήμα μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17.10) ήταν αφιερωμένο στην επιθετική τακτική. Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικού περιεχομένου και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ κι ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε μόνος στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (18.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».