Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες της ΑΕΚ και του ίδιου του Γιώργου Γεωργιάδη για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Η πρόταση 500.000 ευρώ συν τρεις παίκτες ως ανταλλάγματα δεν… συγκίνησε τον ισχυρό άνδρα του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, όπως και οι πιέσεις που άσκησε ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός.

Η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώθηκε και ο 24χρονος άσος παραμένει στα «λιοντάρια», χωρίς όμως η ΑΕΚ να εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον αποκτήσει. Όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει νέα απόπειρα να μετακομίσει στην «Ένωση». Τότε μάλιστα λέγεται πως ο διεθνής φορ θα έχει την ευχέρεια να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον Πανσερραϊκό έναντι μόλις 100.000 ευρώ και να μεταγραφεί στην ομάδα της αρεσκείας του.

Έτσι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τρεις μεταγραφές, τους Μίτσελ, Μπάχα και Ματέος, μία παρ’ ολίγον προσθήκη (Γεωργιάδης) και μία παρ’ ολίγον πώληση, αφού ο Ίσμαελ Μπλάνκο απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Εσκίσεχιρσπορ παρότι η διοίκηση της «Ένωσης» ήταν έτοιμη να τον παραχωρήσει έναντι 500.000 ευρώ στην τουρκική ομάδα.

Πηγή: sportfm.gr